Sunday, February 27, 2011

"Buat kak ANI ku"


Perkenalan dan pesahabatan bermula di dungun selepas menyertai kelab cakna alam dan program anak angkat berakhir dijinjang pelamin....ngan sape? aku ker..haha..bukan2..dengan Encik Firdaus ni...x xempat berkenalan..setelah lama menyepi..msg x berbalas, ak dikejutkan dengan satu sms dari kak ani..campur gembira pun ada,..tp yang lg penting dia nk bg tau yg dia nk kawin...Alhamdulillah bertemuh jodoh gak dia ni..

ak rapat ngan kak Ani ni..selalu tanyer khabar pasal adik2 dan kawan2 seperjuangan..mudah berbicara n soapn tutur kata..perbicaraan nya lembut bak sutera, menembuh hati ketika luka..pewatakan wanita solehah dan sentiasa menjaga tingkah laku...ak sungguh bertuah berkenalan ngan gadis ini..memory ku bersama kak Ani ku simpan buat penghibur duka..

haish...! duk puji2 bini org..nk kne lempang ngan somi dia gamoknyer...hehe..kepada Encik Firdaus, memiliki kak Ani adalah satu permata indah dan ia adalah anugerah dari Illahi..gilaplah agar permata itu berkilat dan bersinar selalu..

buat kak ANi...ehm..biar dia pun xth aku conteng psai depa kat sini..sekadar luahan hati ak ni..kak Ani..sory sangat x dapat pi petang td..mungkin ini bukan alasan..hamba yang kedil ini terlupa akan ari istimewa ini..bagai mana ak melupai kakak yang selama ini ak sayang..subahanallah...ehm..jangan memarahi takdir,Allah lebih mengatahui hikmah disebalik kejadian ini...ak mendoakan kak Ani berbahagia ke anak cucu...insyaAllah..terjumpa 1 hari nnti diluar sana..mungkin sudah bertiga atau lebih..hehe..smoga berkekalan..amin..


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...